logo
Persgården Ekologiska AB
Stigby Persgård 1
Visingsö

Tel: 0390-401 56
E-post: info@persgarden.se
www.persgarden.se

Nutrition Camp Visingsö 14-16 oktoberNutrition Camp Hälsa, 14-16 oktober 2016!

I höst är det dags för femte upplagan av vårt populära camp! Vi har samlat några av Sveriges främsta föreläsare inom kost och hälsa för en inspirerande helg på Wisingsö Hotell och konferens, Visningsö. Välkommen på en oförglömlig helg!

Var?
Eventet äger rum på Wisingsö Hotell och konferens, Visningsö och priset för hela helgen med alla föreläsningar, träningspass, boende, mat och välfylld goodiebag är 3000 kr (400:- extra för enkelrumstillägg). Vill du bara vara med dagtid och inte önskar övernattning betalar du 1500:- inkl måltider och aktiviteter (ej frukost). Anmälan är bindande, men du kan sälja eller överlåta din plats till någon annan som du skulle få förhinder.

Anmälan görs till susanne@persgarden.se.
Antalet platser är begränsade så vänta inte för länge om du vill försäkra dig om en plats.
Något säger oss att det kommer bli fullbokat fort.
Helgens föreläsare och inspiratörer är:

      

Camilla Rova är i grunden kock och har själv en viktresa på 35 kg bakom sig. Idag jobbar hon med utbildning, föreläsningar och coachning inom hälsa, personlig utveckling och hälsofrämjande ledarskap/medarbetarskap på arbetsplatser. Camilla är även kostrådgivare och har flertalet utbildningar in coaching.Camilla Rova har även varit hälsocoachen i TV3´s Min Stora Lata Familj.
Susanne Dalsätt är kostrådgivare, personlig tränare, föreläsare och har jobbat i hälsobranschen sen 1998. Tillsammans med sin man äger och driver hon Persgården på Visingsö som har producerat ekologisk mysli sen början på 70-talet. Hon har medverkat som kostexpert i programmet Tjockholmen på kanal 5 och lagat mat i Halv åtta hos mig på TV 4. Susanne är även författare till boken Behåll vikten med GI. Susanne har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, matinspirationer, kurser och individuella rådgivningar.
David Jonsson är näringsfysiolog (fil. mag. nutrition) och arbetar med föreläsningar, utbildning och kostrådgivning på Paulúns Näringscenter i Stockholm. David har specialiserat sig på kopplingen mat och prestation och hur man med kostens hjälp kan optimera sin resultat.
Martin Brunnberg är näringsfysiolog (fil. mag nutrition) och arbetar sedan tio år som utbildningsansvarig på Pauluns Näringscenter. Martin har skrivit och var medförfattare till ett antal böcker inom näringslära och arbetar just nu på en mycket heltäckande bok om näringslära.
Maria Petri är utbildad lic. Mental tränare, lic Personlig tränare, Kost- och hälsorådgivare, Yogalärare och har flera utbildningar inom ledarskap.
De senaste fem åren har Maria drivit sitt eget företag med fokus på att inspirera människor till god hälsa och välbefinnande.
På Nutrition Camp ansvarar hon för yogaträningen!www.mariashalsostuga.se
Annelie Karlsson är kock och driver företag inom kost och hälsa.
Hon är livsstilsrådgivare, kostrådgivare, hälsocoach och TRX-instruktör.
Det är Annelie som ansvarar för det funktionella träningspasset under campet.www.anneliescoaching.se

Kostnaden/Investeringen för denna fullspäckade helg

Pris: 3000:- inkl. moms för del i dubbelrum. 400:- kostar enklerumstillägg.

Detta ingår i priset:
-föreläsningar
-all mat
-logi (del i dubbelrum). Enkelrumstillägg 400:-.
-frivilliga träningsaktiviter
-goodie-bag

Program

Fredagen:

15.00-17.30 Incheckning på Wisningsö Hotell & Konferens

För dig som kommer tidigt finns det alla möjligheter till en uppfriskande promenad, löprunda eller varför inte utnyttja det fina utegymmet?

18.00-19.00 Välkomstmiddag

19.30-21.00 Föreläsning: Mat som medicin, Martin Brunnberg. Lär dig om hur du med enkla kostknep optimerar din hälsa och förebygger sjukdom!

Lördagen:

7.30-8.30 Morgonyoga

9.00-10.00 Frukostbuffé

10.00-12.00 Magsmart – mat för en lugnare mage och bättre hälsa, med David Jonsson

Magen styr mer än du tror! Ny kunskap om vårt inre ekosystem och magens egen hjärna ger oss kraftfulla nya verktyg för att förbättra vår hälsa. Vi är mitt i en omfattande kunskapsrevolution om våra kroppar och vår hälsa och maten står i centrum. Under denna föreläsning får du lära dig hur du med magens hjälp tar makten över din hälsa!

12.00-14.00 Kockshow – Riktigt rolig mat med Rova, Martin Brunnberg & Camilla Rova

Upplev en unik Kockshow som bygger broar mellan teorin i näringsläran och din tallrik i din vardag. Locka dig själv till sunda vanor genom att leka med kryddor, smaker, dofter, färger och konsistenser på ett enkelt sätt. En lunchbuffé byggs upp undertiden som du får med dig mängder av tips och trix att inspireras av.

14.30-16.00 Tappa kroppsfett effektivt, Martin Brunnberg.
Vad ska man äta? Hur ska man tänka? Vilken metod eller strategi är bäst?

18.00 Middag med efterföljande barhäng

Söndag:

7.30-8.30

Funktionellt styrke- och konditionspass med din egen kroppsvikt som redskap

9.00-10.00 Frukost

10.00-11.30 Mat för maximal fysisk prestation med David Jonsson

Vad du äter kan kraftigt påverka både din prestationsförmåga och resultaten av din träning. Under den här föreläsningen får du veta hur du ska anpassa ditt kostupplägg beroende på vad du tränar, hur vältränad du är och vilka dina mål är. David visar tydligt och enkelt hur du kan ta den senaste forskningen om idrottsnutrition och använda i ditt eget tränings- och kostupplägg.

11.30-12.30 Avslutande lunchSkicka din bokning till susanne@persgarden.se

Bokning av Nutrition Camp Visingsö. Kostnad 3000:- inkl. moms, 3400:- inkl. enkelrumstillägg.

Dessa uppgifter behövs
Ditt namn (för- och efternamn):

Email

Din gatuadress

Ditt postnummer

Din postort

Ditt telefonnummer

Vill du bo i enkelrum? Kostnad 400:- extra, totalt 3400:-

Har du något du vill att vi ska veta i samband med din bokning?Öppet 2018: 28 april-26 augusti. kl.10-17. Stängt 2-4 maj, 7-9 maj samt midsommarafton (Reserveringar även övrig tid) | Tel: 0390-401 56 | E-post: info@persgarden.se | Hitta hit!