logo
Persgården Ekologiska AB
Stigby Persgård 1
Visingsö

Tel: 0390-401 56
E-post: info@persgarden.se
www.persgarden.se

Persgården, Visingsö - En oas för hälsa och välmående

Persgården är en idyllisk liten gård som ligger på slätten på södra delen av Visingsö med vidstäckta vyer över Vättern.
Persgården har odlat ekologiskt ända sedan 60-talet och producerat kravmärkt mysli sen mitten av 70-talet.

På Persgården finns förutom myslifabriken, ett mysigt cafe, en gårdsbutik och ett välkänt galleri.
Ett besök på Persgården kan innebära allt ifrån en kort fika i vårt cafe till en heldagsupplevelse med föreläsningar, matinspirationer och andra skräddarsydda arrangemang i hälsans tecken.

Hösten 2010 tog Susanne och Anders Dalsätt över Persgården efter Inger och Lasse Forsberg som drivit gården sen mitten av 70-talet.
Susanne och Anders vision är att Persgården ska vara en oas för hälsa och välmående dit alla är välkomna oavsett om det är för en kopp kaffe i cafeét eller en heldag i hälsans tecken.
Vi vill att alla som besöker vår gård ska få uppleva de vackra vidderna, de mysiga miljöerna, lugnet och harmonin som omgivningarna utstrålar.

Om Susanne

Susanne Dalsätt är kostrådgivare och personlig tränare och har jobbat i hälsobranschen sen 1998.
Susanne har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, matinspirationer, kurser och individuella rådgivningar. Hon har dessutom medverkat i hälsoprogram på TV, skrivit otaliga artiklar om hälsa och är författare till boken
“Behåll vikten med GI”
Susanne har med en outtömlig energi och ett brinnande engagemang fått andra människor att må bättre genom en bra kost och en sund livsstil.

Om Anders

Kost, hälsa och välmående har även för Anders varit en viktig del av livet.
Anders har en bakgrund som ansvarig för två stora träningsanläggningar i Stockholm och fysisk aktivitet har alltid varit en stor del av hans liv.
Anders är en naturmänniska ut i fingerspetsarna och har utöver sitt intresse för hälsa och träning, fiske som sin största hobby.


Barn är så klart också välkomna!
Barn är så klart också välkomna!
BildgalleriBarn är så klart också välkomna!Ta med badkläderna om det är fint väder!Njut av vår lilla damm eller gå mot vattnet av Vättern.Fina utsikter från gården!Är det varmt så går det bra att sitta ute och njuta av en fikaDet finns en gårdsbutik med Persgårdens ekologisk produkter och mer!Persgården under sommartidGlascaféPersgården blomstrarVattenpump på Persgården
Öppet 2018: 28 april-26 augusti. kl.10-17. Stängt 2-4 maj, 7-9 maj samt midsommarafton (Reserveringar även övrig tid) | Tel: 0390-401 56 | E-post: info@persgarden.se | Hitta hit!