logo
Persgården Ekologiska AB
Stigby Persgård 1
Visingsö

Tel: 0390-401 56
E-post: info@persgarden.se
www.persgarden.se

Sommartåget 2011

Är det någon som är sugen på att springa, långt eller kort eller mittemellan i omväxlande natur med massor av härliga människor som sällskap?

Det här är inbjudan till vad vi hoppas ska bli ett utav årets roligaste löpararrangemang.
Vi som anordnar detta event är fem förväntansfulla löpare som fann varandra genom våra bloggar och nu hoppas få lära känna er under en händelserik helg.

Såhär ser programmet ut:

Start: Vi startar vid Jönköping central lördagen den 23:e juli kl.10.00
Mål: Visingsö (Färja från Gränna till Visingsö)

Sträcka: Från start till mål är det 55 km men man är bara med precis så länge som man känner för. Vi har följebil hela vägen och kommer att göra stopp på ställen där det finns bra kommunikation tillbaka till Jönköping.
Så tanken är att ALLA som gillar att springa ska kunna vara med så långt man vill helt enkelt. 5, 10, 15 eller alla 55 kilometrar. Kanske vet du redan innan hur länge du vill vara med eller så får dagsformen avgöra.

Vi springer i vackra omgivningar med vidsträckta vyer över Vättern. Mestadels asfalt men några delar är på stigar eller grusvägar.
Vi kommer att stanna på flera ställen under vägen för att fylla på med energi och vätska.

Väl ute på Visingsö vankas det efter dusch och ombyte en hejdundrande grillkväll på Persgården
Övernattning för alla som vill vara med hela helgen kommer att finnas i olika former. Allt ifrån den som känner för att tälta, hyra stuga, hotell eller kanske helt enkelt sova under bar himmel.
Dagen efter äter vi frukost tillsammans och ni har väl säkert redan räknat ut att det bjuds på Persgårdens mysli.
För den som orkar och vill blir det efter det en cykeltur runt vackra Visingsö för att se mer av omgivningarna.

Vi fler frågor eller funderingar skicka ett mail till susanne@persgarden.seÖppet 2018: 28 april-26 augusti. kl.10-17. Stängt 2-4 maj, 7-9 maj samt midsommarafton (Reserveringar även övrig tid) | Tel: 0390-401 56 | E-post: info@persgarden.se | Hitta hit!