logo
Persgården Ekologiska AB
Stigby Persgård 1
Visingsö

Tel: 0390-401 56
E-post: info@persgarden.se
www.persgarden.se

Susanne på Kosta Boda Art Hotell 5 maj 2012

Tema Kost och Hälsa på Glashotellet

Kom till Kosta Boda Art Hotel för en inspirerande tränings- och hälsohelg tillsammans med två av Sveriges främsta inom området.
Pasi Salonen har på kort tid positionerat sig som en av de nya intressanta föreläsarna i Sverige. Med en obotlig optimism om att "alla kan" får han människor att våga ta steget till att vilja vara sitt bästa jag. Det är viktigare att tala till hjärtat istället för till hjärnan – för när inspiration är väckt går den inte att stoppa, säger han. Pasi är elitidrottsmannen som hamnade mitt i livet med allt vad det kan betyda med familj, barn, jobb och stress. Ett liv som ledde till att han på grund av sin övervikt, inte längre kunde knyta sina egna skor. Idag är Pasi, EuropaMästare i sin ålderskategori på långdistans triathlon och kombinerar sitt föreläsande med att driva PS Coaching, Sveriges största coachföretag för träning samt stenåldersgymmet PTHuset.

Mer om Pasi på: www.pasisalonen.se

Susanne Dalsätt är kostrådgivare, personlig tränare, föreläsare och har jobbat i hälsobranschen sedan 1998. Hon har medverkat som kostexpert i Tjockholmen på kanal 5, lagat mat i Halv åtta hos mig på TV 4 och är författare till boken Behåll vikten med GI. Susanne har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, matinspirationer, kurser och individuella rådgivningar. Med sin outtömliga energi och sitt brinnande engagemang har hon fått många människor att må bättre genom att inspireras till en bra kost och en sund livsstil.

Följ Susanne på hennes blogg: http://kostsusanne.blogspot.com

Vid bokning kontakta bokningen@kostabodaarthotel.se eller 0478-348 35.
Eventuella matavvikelser meddelas vid bokningstillfället.

Sussane på Kosta Boda Art Hotell
Ladda ner bilden ovan som pdf med programmet och mer information (1 mb) >>


Öppet 2018: 28 april-26 augusti. kl.10-17. Stängt 2-4 maj, 7-9 maj samt midsommarafton (Reserveringar även övrig tid) | Tel: 0390-401 56 | E-post: info@persgarden.se | Hitta hit!