logo
Persgården Ekologiska AB
Stigby Persgård 1
Visingsö

Tel: 0390-401 56
E-post: info@persgarden.se
www.persgarden.se

Tjänster

Vår vision är att Persgården ska vara en oas för hälsa och välmående dit alla är välkomna oavsett om det är för en kopp kaffe i cafet eller en heldag i hälsans tecken.

Vi tar emot stora och små grupper, företag och föreningar men även den enskilde individen som kanske bara ser Persgården som ett mysigt stopp på sin cykeltur.

Förutom vårt café och vårt konstgalleri erbjuder vi det mesta inom kost och hälsa.
Föreläsningar, företagsevent, matinspirationskvällar, träningshelger och temaweekends. 

Har ni svårt att ta er till Visingsö. Inga problem, Susanne har hela Sverige som föreläsningsplats.

Föreläsning: Kost för en bättre hälsa och ökat välmående

Att äta lite bättre leder ofta till att vi mår mycket bättre. Små förändringar i kosten ger bättre resultat än vad vi tror. Vi blir piggare, friskare, mår bättre och orkar mer. Under det här fördraget delar Susanne med sig av sina bästa tips för ett längre, lättare liv, minskat sötsug och mer energi Du får enkla, effektiva kostråd att förankra i din egen vardag. Susanne ger dig massor av inspiration och pepping som ger dig kraft till en positiv förändring i din vardag.


Föreläsning: Från muffins till maraton

Susanne Dalsätt–berättar den fantastiska historien om vägen från stillasittande soffpotatis till Stockholm marathon.
På tjugosju veckor gick Susanne från att inte klara av att springa fyra kilometer till att klara 42!
En föreläsning om att finna den sanna träningsglädjen.

Föreläsning: Ingenting är omöjligt

En inspirationsföreläsning med Susanne Dalsätt om att våga utmana sig själv och testa sina gränser. Susanne delar med sig av sin resa från vanligt motionär till att genomföra en Ironman. Hur får man ihop livet som småbarnsmamma och egen företagare och samtidigt ge sig i kast med sitt livs utmaning.

Matglädje


Matglädje är precis som det låter, ett glädjefyllt inspirationsföredrag där maten står i fokus. I denna levande föreläsning får du testa massor av nya spännande och självklart supernyttiga rätter och massor av inspiration till en sundare och mer hälsosam matlagning. Du får tips på livsmedel som du kanske aldrig har testat förut och vägledning om hur du ska kunna använda dem hemma i ditt kök. Alla rätter som lagas under kvällen får du med dig i ett recepthäfte hem.

Denna inspirerande kväll passar utmärkt för både företag och privatpersoner. Antingen så kommer ni till oss eller vi till er. En kul temakväll för tjejgänget, en inspirerande kick-off på företaget eller för andra grupper som vill ha inspiration till en sundare matlagning på ett enkelt och roligt sätt.

Företag/Grupper

Önskar ni en kick-off för företaget med hälsa och välmående i fokus, en föreläsning för föreningen eller en matlagningskväll i goda vänners lag.
Vi skräddarsyr proffsiga grupparrangemang efter era önskemål.
Våra ledord är inspiration, glädje och gemenskap och vårt mål är att ni efter en dag hos oss åker hem med ny kunskap, mer motivation och massor av nyfunnen energi.


Öppet 2018: 28 april-26 augusti. kl.10-17. Stängt 2-4 maj, 7-9 maj samt midsommarafton (Reserveringar även övrig tid) | Tel: 0390-401 56 | E-post: info@persgarden.se | Hitta hit!