top of page

AKTIVITETER

Vi erbjuder också aktiviteter för grupper och företag såsom föreläsningar och event under temat kost, hälsa och träning. Vi kan även skräddarsy olika program efter önskemål.

Föreläsningar med Susanne Dalsätt – inspiratör & influencer

 

Kost för en bättre hälsa och ökat välmående

Att äta lite bättre leder ofta till att vi mår mycket bättre. Små förändringar i kosten ger bättre resultat än vad vi tror. Vi blir piggare, friskare, mår bättre och orkar mer. Under det här fördraget delar Susanne med sig av sina bästa tips för ett längre, lättare liv, minskat sötsug och mer energi Du får enkla, effektiva kostråd att förankra i din egen vardag. Susanne ger dig massor av inspiration och pepping som ger dig kraft till en positiv förändring i din vardag.

Ingenting är omöjligt

En inspirationsföreläsning med Susanne Dalsätt om att våga utmana sig själv och testa sina gränser. Susanne delar med sig av sin resa från vanligt motionär till att genomföra en Ironman. Hur får man ihop livet som småbarnsmamma och egen företagare och samtidigt ge sig i kast med sitt livs utmaning.

Har ni svårt att ta er till Visingsö. Inga problem, Susanne har hela Sverige som föreläsningsplats.

Tror du på slumpen? Tror du på tur? Tror du att framgång handlar om att råka vara på rätt plats vid rätt tillfälle? Eller tror du att det mesta handlar om hårt jobb med med ett tydligt mål i sikte. Jag tror att det är en kombination av flera saker samtidigt men jag är övertygad om att vill du ta dig någonstans så måste du veta vart du är på väg och det är du som måste göra jobbet.

Läs Susannes blogg här!

Forelasning

TRÄNINGSweekend eller temaweekend

 

Skräddarsydd gruppaktivitet för privatpersoner och företag

Önskar ni en kick-off för företaget med hälsa och välmående i fokus, en föreläsning för föreningen eller en matlagningskväll i goda vänners lag. Vi skräddarsyr proffsiga grupparrangemang efter era önskemål. Våra ledord är inspiration, glädje och gemenskap och vårt mål är att ni efter en dag eller helg hos oss åker hem med ny kunskap, mer motivation och massor av nyfunnen energi.

Skraddarsydd weekend / kvall
bottom of page